Mainos
Mainos

Skinnari perää yrityksiltä vastuuta

Eduskunnan talousvaliokunnan puheenjohtajan Jouko Skinnarin mukaan Suomessa on käytetty osin väärin yrittämisen edellytyksiä, kun pääomia on viety ulkomaille.

Eduskunnan talousvaliokunnan puheenjohtaja Jouko Skinnari perää yrityksiltä vastuullisuutta pääomien ja yritysten viemisessä ulkomaille.

Skinnarin mukaan Suomessa on käytetty osin väärin yrittämisen edellytyksiä. Hän muistuttaa, että yritystoiminnan edellytyksiä on Suomeen luotu muun muassa tutkimus- ja tuotekehitysrahoilla ja maltillisilla tuloratkaisuilla.

Skinnari sanoi Lahdessa, että veronmaksajat on pantu maksamaan yritystoiminnan siirtyminen ulkomaille. Samalla suomalaisomistus yrityksissä on meillä vähentynyt. Jopa työeläkerahastojen investoinnit menevät Suomen sijasta pääosin ulkomaille, Skinnari huomautti.

Hän kysyi lisäksi miten sosiaaliturva voidaan rahoittaa tulevaisuudessa, jos rahoitusperuste eli työ on siirtynyt ulkomaille.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme