Mainos
Mainos

Snellman ostaa LHM Products Oy:n

LHM Products Oy:n liikevaihto on runsaat kaksi miljoonaa euroa ja sillä on 20 työntekijää. Myös yrityksen kiinteistöyhtiö siirtyy Snellmanille.

Lihayritys Snellman ostaa pikaruokaa ja mikroannoksia valmistavan pietarsaarelaisen LHM Products Oy:n. Sen toiminta siirtyy Snellmanille helmikuun alussa.

Snellmanin strategiaan kuuluu olla yksi merkittävä valmisruuan toimittaja Pohjoismaiden markkinoilla, sanoo yhtiön toimitusjohtaja Martti Vähäkangas.

Osto on jatkoa Snellmanin hankinnoille Ruotsissa. Yhtiö ilmoitti kuukausi sitten hankkineensa Gävlessä sijaitsevan Gefle Ångkökin kokonaan omistukseensa. Kyseinen yritys on erikoistunut valmisruuan tuotantoon Ruotsin päivittäistavarakaupalle.

LHM Products Oy:n liikevaihto on runsaat kaksi miljoonaa euroa ja työntekijöitä sillä on 20. Myös yrityksen kiinteistöyhtiö siirtyy Snellmanille.

Pietarsaarelaisen Snellmanin liikevaihto noin 110 miljoonaa euroa ja sillä on noin 500 työntekijää.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme