Mainos
Mainos

SOK tuo Suomeen Radisson SAS-hotelleja

SOK on hyvää vauhtia kansainvälistymässä. Se sai tänään haltuunsa Helsingin keskustan Radisson SAS-hotellin liiketoiminnan. Toisen Radisson SAS:n SOK saa hotelli Hesperiasta, joka avataan lokakuussa uudistuneena ja SAS Radissonin -nimellä.

Kansainvälisen Radisson-ketjun kanssa solmimassaan sopimuksessa SOK on myös sitoutunut neljän lähivuoden aikana toteuttamaan 5-7 Radisson SAS-hotellia Suomeen. Näiden paikoiksi on kaavailtu Turkua, Tamperetta, Oulua ja Vaasaa, joihin kaikkiin SAS lentää. Monissa on valmiina SOK:n hotelli, joka voidaan muuttaa Radisson SAS:ksi.

Yhteistyösopimus ei muuta yhtiöiden omistussuhteita. Radisson SAS Hotels International ja Sokos Hotels säilyvät erillisinä ja niitä markkinoidaan omina tuotteinaan.

Kansainvälisellä SAS Radisson -ketjulla on tämän vuoden lopussa sata hotellia Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-Idässä ja Aasiassa, Radisson SAS Hotels Worldwiden pääjohtaja Kurt Ritter kertoi. Vuonna 2 000 hotellien määrä nousee 200:aan ja vuonna 2010 ketjulla on suunnitelmien mukaan 500 hotellia.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme