Mainos
Mainos

Sonera tuo markkinoille internet-viestintäverkon

Sonera ryhtyy keväällä markkinoimaan puhelinpalveluita internetissä. Järjestelmä on suunnattu lähinnä yrityksille, joilla on paljon toimipaikkoja. IP-viestintäverkko kattaa alussa Suomen suurimmat kaupungit ja Ruotsissa Tukholman alueen. Soneran mukaan verkko laajennetaan tulevan vuoden aikana kattamaan molemmat maat.

Soneran kehittämä palveluteknologia korvaa puhelinverkon ja puhelinkeskusten toiminnot internet-tekniikkaan perustuvilla tietoverkoilla ja palvelimilla. Soneran mukaan puhelut välittyvät IP-verkon ja perinteisen verkon välillä saumattomasti.

-Uudessa internet-viestintäverkossa puhe on yksi sovellus muiden joukossa. Tämä on välttämätön ja luonnollinen kehitysaskel sekä tietoverkolle että puhelimelle, kertoo teknologiajohtaja Mika Uusitalo Sonerasta.
- Pelkkä puhelujen välittäminen tietoverkossa ei sinänsä tuo käyttäjälle mitään uutta verrattuna perinteiseen puhelinverkkoon, Uusitalo kuitenkin myöntää.
(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme