Mainos
Mainos

Soneralla kuusi neuvottelukumppania

Sonera neuvottelee fuusiosta tai kumppanuudesta kuuden eri yhtiön kanssa. Varatoimitusjohtaja Kaj-Erik Relanderin mukaan sopiva kumppani löytyy mahdollisesti tämän vuoden aikana.

Sonera ei lähde Britannian UMTS-kisaan

Relander pitää kuitenkin epätodennäköisenä, että valtio myisi koko 53 prosentin osuutensa Sonerasta. -Markkinoilla on väärinkäsitys, että valtio on myymässä. Asia ei ole näin. Hallitus on antanut meidän katsella strategisia mahdollisuuksia, joissa se olisi valmis vähentämään suhteellista omistustaan, hän sanoi. Relanderin mukaan sopimus solmitaan todennäköisesti tämän vuoden aikana. Hän lisäsi kuitenkin, että Soneran tulevaisuus näyttää hyvältä, vaikka kumppania ei lopulta löytyisikään. Relander ei halua Financial Times -lehden haastattelussa täsmentää, ketkä ovat Soneran neuvottelukumppaneita.

Ainakin Deutsche Telekomin ja brittiläisen Vodafonen on huhuttu tähyilevän Suomeen. France Telecom ja espanjalainen Telefonica ovat sanoneet suoraan olevansa kiinnostuneita Sonerasta.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme