Mainos
Mainos

Soneran ja keksijä Vatasen riita paisuu

Soneran ja keksijä Harri Vatasen välille on syntynyt riita patenteista. Sonera irtisanoo Vatasen ja yhtiön väliset palvelussopimukset erimielisyyksien vuoksi.

Keksijä Vatanen puolestaan syyttää Soneraa laittomasta irtisanomisesta ja sopimusrikkomuksista. Vatasen mukaan Sonera ei ole maksanut sovitun mukaista kompensaatiota Vatasen tekemistä keksinnöistä. Lisäksi myös mm. palkanmaksussa on epäselvyyksiä.

Sonera ilmoitti eilen irtisanomisen yhteydessä ryhtyvänsä oikeudellisiin toimenpiteisiin Vatasta vastaan. Sonera myös irtisanoi Vatasen Sonera Enabling Technologies -liiketoimintayksikön johdosta.

Harri Vatanen on tehnyt suuren osan Soneran tytäryhtiön SmartTrustin tuotteiden taustalla olevista keksinnöistä. Sonera kuitenkin vahvisti, että sillä on hallussaan kaikki Sonera SmartTrustin liiketoimintaan liittyvät patentit.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme