Mainos
Mainos

Sony Ericssonin tulos jäi odotuksista

Matkapuhelinyhtiön tammi-maaliskuun tulos oli 70 miljoonaa euroa, kun analyytikot olivat odottaneet 118,5 miljoonan euron tulosta.

Maailman kuudenneksi suurin matkapuhelinyhtiö Sony Ericsson kertoi tänään odotuksia huonommasta alkuvuodesta. Yhtiön mukaan kova kilpailu ja uusien matkapuhelinmallien puute heikensivät tulosta.

Sony Ericssonin tammi-maaliskuun tulos ennen veroja oli 70 miljoonaa euroa, kun uutistoimisto Reutersin haastattelemat analyytikot olivat odottaneet 118,5 miljoonan euron tulosta. Sony Ericssonin liikevaihto jäi 1,3 miljardiin euroon eli lähes samalle tasolle kuin vuosi sitten. Analyytikot olivat odottaneet lähes 1,7 miljardin euron liikevaihtoa.

Sony Ericssonin markkinaosuus laski hieman viime vuodesta ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Vuosi sitten yhtiön markkinaosuus oli noin seitsemän prosenttia, kun se nyt oli noin kuusi prosenttia.

(MTV3-STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme