Mainos
Mainos

Sosiaalisen median armoton maailma - Suuri ei pärjää suuremmalle

Internetpalvelu, jolla on 60 miljoonaa käyttäjää kuukaudessa on melkoinen saavutus. Mutta internetissä suuretkaan luvut eivät takaa lopullista menestystä. Monelle tuttu MySpace-yhteisöpalvelusivusto on nyt lomauttamassa yli puolet henkilöstöstään johdon yrittäessä elvyttää tappiollista yritystä.

MySpace oli aikoinaan yksi internetin nopeimmin kasvaneista sivustoista. Nyt yhtiö on kuitenkin jäänyt merkittävästi jälkeen kilpailijastaan Facebookista, jolla on noin 150 miljoonaa käyttäjää kuukausittain.

Uutistoimisto Reuters kertoo nimettömään lähteeseen viitaten, että MySpacen omistava News Corp harkitsee edelleen tappiota tekevän sivuston myymistä, mutta neuvotteluja potentiaalisten ostajien kanssa ei tällä hetkellä ole käynnissä.

CNBC -televisiokanava kertoi puolestaan eilen omiin lähteisiinsä viitaten, että News Corp olisi myymässä MySpacea tämän vuoden puoliväliin mennessä.

MySpacen tiedottaja ei ole kommentoinut väitteitä.

MySpacen sivusto muutettiin viihdepainotteisemmaksi viime vuoden loppupuolella. Siirron epäiltiin jo tuolloin liittyvän sivuston myyntiaikeisiin.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme