Mainos
Mainos

SSH jää tappiolle

Tietoturvayhtiö SSH ilmoittaa tämän vuoden tuloksensa jäävän tappiolle. Yhtiön mukaan kysynnän elpyminen tietoturvamarkkinoilla vaikuttaa ennakoitua hitaammalta.

Yhtiön johto arvioi, että SSH:n liikevaihdon kasvuprosentti tulee vuonna 2002 olemaan 6-16 %. Tällöin yhtiön liikevaihto koko vuodelle 2002 on 21-23 miljoonaa euroa.

SSH teki tammi-kesäkuussa liikevaihtoa 8,5 miljoonaa euroa, eli 19,2 prosenttia vähemmän kuin vuotta aiemmin. Alkuvuoden liiketappio oli 9,7 miljoonaa euroa. Uudelleenjärjestelystä johtuvia kertaluonteisia kustannuksia on kirjattu liiketappioon yhteensä 4,8 miljoonaa euroa.

SSH:n mukaan kiinnostus tietoturvatuotteita kohtaan on säilynyt hyvänä yhtiön päämarkkina-alueilla Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Aasiassa. Yhtiö kuitenkin korostaa, että toistaiseksi on mahdotonta sanoa, milloin markkinat piristyvät ja kiinnostus konkretisoituu lisäkaupoiksi.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme