Mainos
Mainos

Starckjohann myi autokaupan 56 miljoonalla

Starckjohann myi tänään Starckjohann Auton koko autoliiketoiminnan Länsi-Autolle ja Metro-Auto Oy:lle 56 miljoonalla markalla, yhtiö kertoi tiedotteessaan.

Liiketoiminta ja omistusoikeus siirtyvät siirtyvät ostajille huomisesta alkaen. Starckjohannin mukaan kaupalla ei ole merkittävää vaikutusta yhtiön tämän vuoden tulokseen.

Länsi-Auto saa Starckjohann Auton Lahden ja Hämeenlinnan liiketoiminnan ja Metro-Autolle siirtyy Tampereen liiketoiminta. Koko Starckjohann Auton henkilökunta, yhteensä 139 henkilöä, siirtyy ostajayritysten palvelukseen ns. vanhoina työntekijöinä. Starckjohann Auto on myynyt henkilö- ja pakettiautoja sekä varaosia ja sillä on ollut huolto- ja korjaamotoimintaa Lahdessa, Tampereella ja Hämeenlinnassa.

Yhtiö on edustanut Opelia kaikilla kolmella paikkakunnalla. Muita merkkejä ovat Nissan ja Chevrolet Lahdessa, Saab Tampereella ja Hämeenlinnassa sekä Mercedes-Benz ja Honda Hämeenlinnassa. Starckjohann Auton liikevaihto oli viime vuonna 487,4 miljoonaa markkaa.

Starckjohann Auto kuuluu rautakaupan tukkukauppaa harjoittavaan Starckjohanniin, joka puolestaan on osa ruotsalaista Trelleborgia.
(MTV3-STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme