Mainos
Mainos

Steveco-konsernille ennätystulos

Maan suurimman ahtaajan Steveco-konsernin viime vuosi oli sen paras. Konsernin liikevaihto kasvoi edellisestä vuodesta yhdeksän prosenttia 758 miljoonaan markkaan. Voitto oli 96 miljoonaa.

Kasvua tapahtui erityisesti metsäteollisuuden tuotteiden ja transitokonttien määrissä. Paperin vienti kasvoi 17,5 ja konttimäärä noin 40 prosenttia. Haminan satamassa transitokonttien määrän kasvu oli peräti 70 prosenttia.

Työskentelyssä panostettiin erityisesti konttien käsittelyyn ja nostotasot saatiin hyvälle tasolle. Investointeihin satsattiin 80 miljoonaa markkaa. Konserni otti uusia työntekijöitä lisää 100 ja työllisti kaikkiaan 1885 henkeä. Koulutuksen koneahtaajiksi sai oppisopimuksella 60 henkeä. Kotkalaisella Stevecolla on Haminassa yksi ja Kotkassa kaksi yksikköä. Tytäryhtiöt toimivat Hangossa, Lappeenrannassa ja Kuopiossa.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme