Mainos
Mainos

Stockmann aloittaa laajat yt-neuvottelut

Stockmann keskittää jakelu- ja varastotoimintojaan. Yhtiö rakennuttaa uuden jakelukeskuksen Tuusulaan ja aloittaa yt-neuvottelut Suomen varastoissaan. 

Keskitetyn ja pitkälle automatisoidun jakelukeskuksen arvioidaan työllistävän merkittävästi nykyistä vähemmän työntekijöitä.

Muutokset voivat Stockmannin mukaan johtaa enimmillään 200 henkilötyövuoden vähennyksiin Suomessa ensi vuoden lopusta lähtien.

Lisäksi Stockmann saattaa vähentää Latvian varastoista enintään 50 työpaikkaa. 

Stockmann tavoittelee jakelukeskuksella noin 6,5 miljoonan euron säästöjä henkilöstö-, kuljetus- ja kiinteistökustannuksiin.

Uuteen keskukseen siirtyvät vuoden 2016 aikana Suomen tavaratalojen ja verkkokaupan varastojen toiminnot viidestä toimipaikasta ja vuonna 2017 Baltian varaston toiminnat Riiasta.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot