Mainos
Mainos

Stockmann avaa uuden tavaratalon Moskovaan

Stockmannin mukaan vähittäiskaupan vuotuinen arvo on pelkästään Moskovassa kaksinkertainen Suomeen verrattuna. Investoinnin arvo on noin 12 miljoonaa euroa.

Stockmann aikoo avata viidennen tavaratalonsa Moskovaan vuonna 2008. Se sijoittuu kaupungin keskustan tuntumaan rakennettavaan Metropoli-kauppakeskukseen. Kauppakeskuksen rakennustyöt ovat jo käynnistyneet.

- Vähittäiskaupan vuotuinen arvo on pelkästään Moskovassa kaksinkertainen Suomeen verrattuna. Onkin loogista, että strategian mukaisesti näitä taloja pyritään tänne avaamaan yksi vuodessa lisää, Stockmannin ulkomaantoimintojen kehitysjohtaja Jussi Kuutsa toteaa.

Stockmannin tavaratalojen myynti on Kuutsan mukaan kehittynyt Moskovassa hyvin.

- Nykyisessä toimintaympäristössä uusi tavaratalo Venäjällä tekee ensimmäisenä toimintavuotena tappiota, toisena vuotena tappio puolittuu ja kolmantena vuotena tavaratalo pääsee jo selkeään tuloksentekovauhtiin, Kuutsa linjaa.

Uuden tavaratalon kokonaispinta-alaksi tulee runsaat 8 000 neliötä, ja sen myyntitavoite ensimmäisenä kokonaisena toimintavuotena on noin 30 miljoonaa euroa. Stockmannin mukaan investoinnin arvo on noin 12 miljoonaa euroa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme