Mainos
Mainos

Stockmann kohensi tulostaan

Stockmannin tulos parani alkuvuonna. Tammi-kesäkuun voitto ennen satunnaiseriä, varauksia ja veroja oli 161,7 miljoonaa markkaa, mikä on yli 50 miljoonaa enemmän kuin vuotta aiemmin.

Alkuvuoden tulosta parantavat Keskon ja MTV:n osakkeilla hankitut 26,9 miljoonan myyntivoitot. Viime vuonna Stockmann esitti vastaavat myyntivoitot satunnaisina tuottoina, mutta tänä vuonna ne on kirjattu liiketoiminnan muihin tuottoihin.

Stockmannin myynti kasvoi vuoden alkupuoliskolla 12,8 prosenttia nousten 3,96 miljardiin. Liikevaihto kasvoi prosentuaalisesti yhtä paljon ja oli 3,29 miljardia.

Stockmannin tulos lipsahti julkisuuteen muutama tunti etuajassa viimeviikkoisen UPM-Kymmenen tuloksen tapaan. Stockmannin tuloksen vuotamissyy oli jakeluvirheessä. Stockmannin osakkeiden kauppa keskeytettiin pörssissä vuodon takia tiistaiaamuna.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme