Mainos
Mainos

Stockmann myy Akateemisen Kirjakaupan Bonnier Booksille

Stockmann on tehnyt sopimuksen Akateemisen Kirjakaupan liiketoiminnan myymisestä ruotsalaiselle Bonnier Books AB -mediayhtiölle.

Kaupan on suunniteltu toteutuvan viimeistään 1. lokakuuta 2015. Akateeminen Kirjakauppa jatkaa Stockmannin tiloissa vuokralaisena.

Stockmann keskittyy valikoimissaan jatkossa entistä voimakkaammin muodin, kosmetiikan, Stockmann Herkun ja kodin tuotteisiin.

– Olen vakuuttunut siitä, että Bonnier Booksin avulla Akateemisella Kirjakaupalla on parhaat mahdollisuudet vahvistaa toimintaansa, Stockmannin toimitusjohtaja Per Thelin kommentoi kauppaa.

Akateemisen Kirjakaupan liikevaihto vuonna 2014 oli 40,6 miljoonaa euroa, mikä oli 4 prosenttia Stockmann Retailin kokonaisliikevaihdosta.

Kirjakauppa on ollut osa Stockmann-konsernia vuodesta 1930 lähtien.

Bonnier Books omistaa Suomessa muun muassa WSOY-, Tammi- ja ReadMe-kirjakustantamot sekä Adlibris-verkkokirjakaupan. Bonnier omistaa myös MTV Oy:n.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme