Mainos
Mainos

Stockmannille tavaratalo Ouluun

Stockmann perustaa täysimittaisen tavaratalon Ouluun. Pekurin kortteliin aivan kaupungin ydinkeskustaan sijoittuva tavaratalo on määrä avata vuoden 2001 joulumarkkinoille. Tavarataloketjunsa laajentamista Stockmann perustelee sillä, että Oulun kasvavalla talousalueella riittää ostovoimaa.

Asiakkaita havitellaan myös muualta Pohjois-Suomesta. Stockmannin kotimaan tavarataloista vastaava johtaja Henri Bucht myöntää Stockmannin tähän asti katsoneen, ettei Suomessa ole enää tilaa uusille tavarataloille. Markkinatutkimukset osoittivat kuitenkin toisin, ja samalla Oulun tavaratalolle löytyi riittävän keskeinen sijaintipaikka.

Stockmannilla on entuudestaan kaksi tavarataloa Helsingissä. Niiden lisäksi sillä on tavaratalot Turussa, Tampereella, Espoossa, Tallinnassa ja Moskovassa. Niiden vuosimyynti on yhteensä neljä miljardia markkaa.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme