Mainos
Mainos

Stora Enso neuvottelee lomautuksista Veitsiluodon sahalla

Yhtiön mukaan sahan toiminta on painunut tappiolliseksi muun muasssa kalliiden raaka-ainekustannusten ja korkeiden työvoimakustannusten vuoksi.

Stora Enso Timber aloittaa yhteistoimintaneuvottelut Veitsiluodon sahalla henkilöstön lomauttamisesta toistaiseksi tuotannollisista ja taloudellisista syistä.

Veitsiluodon saha työllistää 92 henkilöä ja sen kapasiteetti on 300 000 kuutiometriä vuodessa. Sahan toiminta on Stora Enson mukaan tappiollista kalliiden raaka-ainekustannusten, pohjoisen mäntysahatavaran hintojen laskun ja korkeiden työvoimakustannusten vuoksi.

Pörssitiedotteesaan yhtiö ilmoittaa tutkivansa kaikkia vaihtoehtoja, jotka mahdollistaisivat tuotannon jatkamisen kannattavasti. Yhtiön mukaan nykyisissä toimintaoloissa Veitsiluodon sahalla ei kuitenkaan ole odotettavissa merkittävää kannattavuuden parantumista.

Yt-neuvottelut on yhtiön mukaan määrä saada päätökseen heinäkuun puoliväliin mennessä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme