Mainos
Mainos

Suomalainen Lehtipaino osti uusia lehtiä Lapissa

Suomalainen Lehtipaino -konserniin kuuluva SLP Kustannus on ostanut Heikki Peura Oy:n ja Kittilämedian julkaisemat sanomalehdet Luoteis-Lapin, Kittilälehden ja Enontekiön Sanomat.

Lisäksi konsernin emoyhtiö Suomalainen Lehtipaino on kasvattanut omistustaan Lapin Lehtikustannuksesta, josta kauppojen jälkeen tulee sen tytäryhtiö. Lapin lehtikustannuksen lehtiä ovat Inarilainen, Saariselän Sanomat ja Sompio.

Suomalainen Lehtipaino -konsernin lehtiä julkaistaan nyt lähes kaikissa Lapin kunnissa. Konserni kustantaa lehtiä myös Koillismaalla ja Kainuussa.

Suomalainen Lehtipaino on kajaanilainen perheyhtiö. Sen omistuksessa on kahdeksan tilattavaa paikallislehteä, viisi kaupunkilehteä, useita matkailumarkkinointilehtiä ja maakuntalehti Kainuun Sanomat.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot