Mainos
Mainos

Suomalainen teollisuus mielii mukaan Saudi-Arabian investointihankkeisiin

(MTV/ Kati Savander)

Saudi-Arabiassa on energia- ja ympäristöteknologiassa suuret investointihankkeet meneillään. Nämä hankkeet ovat jopa satojen miljardien eurojen mittaisia ja suomalaisella teollisuudella on intressi päästä niihin hankkeisiin mukaan.

Korkea-arvoinen suomalais-valtuuskunta on tällä hetkellä presidentti Tarja Halosen johdolla Saudi-Arabiassa. Presidentti puhui eilen illalla mm energia- ja ympäristöteknologiasta todeten, että se olisi Suomen vientivaltti.

Kauppa- ja teollisuusministeri Mauri Pekkarinen kertoi Huomenta Suomessa, että Saudi-Arabiassa on energia- ja ympäristöteknologiassa suuret investointihankkeet meneillään. Lisäksi Saudi-Arabiassa rakennetaan infrastruktuuria sekä uuden ajan teknologiakaupunkeja. Nämä hankkeet ovat jopa satojen miljardien eurojen mittaisia ja suomalaisella teollisuudella on intressi päästä niihin hankkeisiin mukaan.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme