Mainos
Mainos

Suomalaisiin startupeihin halutaan sijoittaa

Suomalaisten startup- ja kasvuyritysten saamien pääomasijoitusten määrä on säilynyt neljättä vuotta peräkkäin hyvällä tasolla, ilmenee Suomen pääomasijoitusyhdistyksen tilastoista.  

Kuluvan vuoden ensimmäisen puoliskon aikana suomalaiset kasvuyritykset ovat saaneet 65 miljoonaa euroa suomalaisilta ja ulkomaisilta pääomasijoittajilta. Saman kehityksen odotetaan jatkuvan myös vuoden jälkimmäisellä puoliskolla. 

– Viime vuonna Suomi oli Euroopan huipulla sijoitusten määrässä bruttokansantuotteeseen suhteutettuna, ja nyt sama trendi näyttää jatkuvan, sanoo Suomen pääomasijoitusyhdistyksen operatiivinen päällikkö Jonne Kuittinen.

Tällä hetkellä noin 200 yritystä saa vuosittain sijoituksen joko kotimaiselta tai ulkomaiselta pääomasijoittajalta. 

Aiheesta keskusteltiin myös aamun Huomenta Suomessa:Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot