Mainos
Mainos

Suomeen reilusti lisää käteisnostoautomaatteja

Käteisnostoautomaattien uusi, tasapuolinen hinnoittelu lisää automaattien määrää Suomessa reilusti, sanoo Eurocash Finlandin toimitusjohtaja Harri Koivula sanomalehti Keskisuomalaisessa. Nosto-automaatteja pyörittävä yhtiö aikoo tuplata automaattiensa määrän ensi vuonna yli sataan.

Kilpailuvirasto päätti heinäkuussa, että Otto-automaateilla ja uusilla käteisautomaattiyrittäjien automaateilla tehdyt nostot on hinnoiteltava keskenään syrjimättömällä tavalla. Erilaisia hintoja olivat perineet Nordea ja OP-ryhmä, jotka veloittivat muista kuin Otto-automaateilla korteillaan tehdyistä nostoista yhden euron sekä kaksi prosenttia nostosummasta.

Nyt palvelumaksu on korttityypistä riippuen halvimmillaan 0,60 euroa ja kalleimmillaan 1,10 euroa. Koivula uskookin, että käteisostomarkkinoita hallitsevat jatkossa kahdestaan Automatia ja Eurocash Finland.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme