Mainos
Mainos

Suomen PT ja henkilöstöjärjestöt neuvottelutulokseen

Suomen PT ja konsernin henkilöstöjärjestöt ovat päässeet neuvottelutulokseen henkilöstön asemasta konsernin rakennemuutoksessa. Suomen PT ilmoitti, että henkilöstöpolitiikan pyrkimyksenä on välttää lomautuksia ja irtisanomisia.

Neuvottelut liittyvät siihen, että PT-konserni jaetaan erillisiin posti- ja telekonserneihin. Telen omistuspohjaa on tarkoitus laajentaa.

PT:n tiedotteessa mainittiin, että konsernin rakennemuutos ja tulevan telekonsernin omistuspohjan laajentaminen eivät sinänsä edellytä henkilöstön vähentämistä.
-Henkilöstötarpeen ja tarvittavan osaamisen muutoksia tuetaan panostamalla uudelleensijoitukseen ja koulutukseen. Henkilöstön eläketurvaan tai sen vakuuttamistapaan ei ole myöskään tarkoitus tehdä muutoksia, korostetaan tiedotteessa.

Neuvottelutuloksessa ovat mukana kaikki Suomen PT:n henkilöstöjärjestöt: Postiliitto, Postin toimihenkilöliitto PVL, Metallityöväen liitto ja Tietoliikenneliitto.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme