Mainos
Mainos

Suomi-Soffan tehdas myynnissä

Konkurssiin menneen Suomi-Soffa Tehtaan konkurssipesä myy Kajaanissa sijaitsevaa tehdaskiinteistöä. Pesänhoitaja, asianajaja Mikko Tiilikka kertoo, että myynnistä on ilmoitettu sellaisille tahoille, joiden uskotaan olevan kiinnostuneita tehtaasta.

- Tiedänkin, että kiinnostusta on, mutta katsotaan nyt, johtaako se kauppoihin asti. Tämähän on poikkeuksellisen hyvä tehdas. Esimerkiksi konekalusto on uutta.

Konkurssipesä jatkaa toistaiseksi tuotantoa tehtaalla.

- Olen jo tehnyt päätöksen, että tehdas valmistaa 440 sänkyä, joihin raaka-aineet ovat valmiina. Lisäksi pohdinnassa on, voisiko tehdas tehdä valmiiksi varastossa olevia puolivalmistesohvia. Niihin pitäisi hankkia lisää materiaalia ja voi olla, että verotuksellisista syistä pesän ei kannata siihen ryhtyä.

Työntekijät irtisanottiin heti konkurssituomion jälkeen. Heistä valtaosa oli lomautettuna jo ennen konkurssia. Osalla kuitenkin työt jatkuvat niin kauan kuin tarvetta on.

Suomi-Soffa Tehdas tuomittiin konkurssiin vajaat kaksi viikkoa sitten. Suomi-Soffan myymäläliiketoiminnasta vastaava Suomi-Soffa SSF Oy puolestaan meni konkurssiin jo huhtikuussa.

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme