Mainos
Mainos

SuomiAreena: "Nokialle on kasattu liikaa paineita"

Tuloksensa tänään julkistaneelle matkapuhelinvalmistaja Nokialle on ladattu liikaa taloudellisia paineita Suomen yhteiskunnalta, kertoo elokuun alussa Elinkeinoelämän keskusliiton (EK) kilpailukyky ja kasvu -vastuualueen johtajana aloittava Leena Mörttinen.

- On sääli, että yhdelle yritykselle, eli Nokialle on ladattu liikaa paineita. Suomen pitää kasvaa aikuiseksi ja rakentaa rikas ekoyrityssysteemi, jossa on suuria, keskisuuria ja startup-yrityksiä.

- Osa niistä menestyy ja osa lähtee sen jälkeen alaspäin. Se ei kuitenkaan haittaisi, jos menee alas, sillä meillä olisi niin paljon yrityksiä, että sillä me selvittäisiin, Mörttinen sanoi MTV3:lle Porin SuomiAreena-tapahtumassa.

Hänen mukaansa tilanne yrityskentällä on tällä hetkellä ylipäätään tiukka.

- Mitä kauemmin eurokriisi jatkuu, sitä pelokkaimmaksi yritykset tulevat. Ja tämmöisessä tilanteessa on täysin ymmärrettävää, että yritykset siirtävät investointejaan, Mörttinen selvitti.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme