Mainos

Sysopen ja Novo Group yhteen

Novo Group ja Sysopen yhdistyvät. Yhtiö jatkaa toimintaansa nimellä Sysopen.

Helsingin pörssissä noteerattavat Sysopen ja Novo Group yhdistyvät. Yhdistyminen toteutetaan siten, että SysOpen tarjoutuu ostamaan julkisella ostotarjouksella kaikki Novo Groupin osakkeet.

Yhdistynyt yhtiö jatkaa toimintaansa nimellä Sysopen Oyj. SysOpenin ja Novo Groupin hallitukset katsovat, että yhdistyvien yhtiöiden liiketoiminnat täydentävät toisiaan ja liiketoimintojen yhdistämisellä saavutetaan vahvempi ja kilpailukykyisempi kokonaisuus.

Kummankin yhtiön hallitukset katsovat, että molempien yhtiöiden ja niiden osakkeenomistajien etujen mukaista on yhdistää SysOpenin ja Novo Groupin liiketoiminnat.

Tarjouksen hyväksynyt Novo Groupin osakkeenomistaja saa yhdellä Novo Groupin osakkeella käteissuorituksena 1,90 euroa sekä 0,545 SysOpenin uutta osaketta. Lisäksi Novo Groupin hallitus esittää myöhemmin kokoon kutsuttavalle ylimääräiselle yhtiökokoukselle enintään 0,50 euron suuruisen osakekohtaisen osingon maksamista, joka toteutuessaan vähentää käteisvastikkeen määrää maksettavan osingon määrällä.

Yhdistynyt yhtiö

Yhdistymisellä luodaan yksi Suomen suurimmista tietotekniikkapalveluita tarjoavista yrityksistä sekä liikevaihdolla että työntekijämäärällä mitattuna.

Yhdistyneen yhtiön yhteenlaskettu pro forma -liikevaihto oli 337,5 miljoonaa euroa ja liikevoitto ennen liikearvopoistoja 18,5 miljoonaa euroa vuonna 2002. Yhtiöiden yhteenlaskettu pro forma -liikevaihto 30.6.2003 päättyneellä kuuden kuukauden jaksolla oli 165,7 miljoonaa euroa ja liikevoitto ennen liikearvopoistoja 5,8 miljoonaa euroa. Yhdistyneen yhtiön yhteenlaskettu henkilöstömäärä 30.6.2003 oli 2 661.
Yhdistynyt yhtiö on suurin pääasiassa suomalaisomistuksessa oleva tietotekniikka-alan yritys. Yhdistyneellä yhtiöllä on Suomessa maankattava palveluverkko ja ulkomaiset tytäryhtiöt Isossa-Britanniassa, Alankomaissa, Saksassa, Virossa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa.

Yhdistyneen yhtiön selkeä kotimarkkina on Suomi, joka edusti noin 95 prosenttia yhdistyvien yhtiöiden liikevaihdosta vuonna 2002.

(MTV3)

(Talousuutiset 25.09.2003).

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot