Mainos
Mainos

Talentum ostaa Alprintin Premedia -toiminnan

Alma Median painotoimintaan erikoistunut tytäryhtiö Alprint Oy ja Talentum Median tytäryhtiö Offset-Kopio Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jolla Alprintin pre-media -toiminta siirtyy 1.11.2001 Offset-Kopio Oy:lle. Kaupalla ei ole oleellista vaikutusta kummankaan osapuolen kuluvan vuoden tulokseen.

Talentum Media ja Alprint ovat sopineet järjestelystä, jonka seurauksena Alprintin premedia toiminnot Helsingin Pitäjänmäessä ja Hyvinkäällä yhdistetään Talentumin kokonaan omistaman Offset- Kopio Oy:n toimintoihin. Järjestely toteutetaan liiketoimintakauppana.

Alprint Prepress on vastannut tähän saakka ainoastaan Alma Media -konsernin painolaitosten repro-palveluista. Yksikköjen palveluksessa työskentelee 36 henkilöä ja niiden laskennallinen liikevaihto on runsaat 16 miljoonaa markkaa. Talentum Median omistama Offset-Kopio Oy on Suomen johtavia premediayrityksiä, jonka palveluksessa on 53 henkilöä ja jonka liikevaihto vuodelta 2000 oli 28,5 miljoonaa markkaa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme