Mainos
Mainos

Talentum sopi lomautuksista

Talentum Media Oy:n ja Talentum Oyj:n yt-neuvotteluissa on päästy lopputulokseen lomautusten osalta. Lomautukset toteutetaan eri yksiköissä työmäärän mukaan vaihdellen siten, että keskimääräinen lomautusaika on kaksi viikkoa.

Talentum kertoo, että henkilöstön lomautus ja kulusäästöt ovat välttämättömiä yhtiön kannattavuustason säilyttämiseksi koska yhtiölle tärkeät ilmoitusmarkkinat ovat pienentyneet. Nyt päätetyillä toimenpiteillä saavutettavat kulusäästöt vaikuttavat pääosin neljännellä vuosineljänneksellä.

Nyt päättyneet lomautusta koskevat yt-neuvottelut koskevat yhteensä 238:aa henkilöä. Lisäksi toteutetaan Talentum Oyj:n johdon osalta lomautuksia vastaava palkanalennus.

Talentum-konsernissa jatketaan toimintojen tehostamista ja kustannusten sopeuttamista.

Lomautuksista huolimatta yhtiön lehdet ja kirjat ilmestyvät julkaisusuunnitelman mukaisesti, ja lomautuksista ei aiheudu viiveitä liiketoiminnalle, yhtiö kertoo.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme