Mainos
Mainos

Talentum vähentää 35-45 työntekijää

Henkilökustannuksia on Talentumin mukaan tarkoitus alentaa irtisanomisilla, määräaikaisia työsuhteita vähentämällä ja toteuttamalla eläkejärjestelyjä.

Mediayhtiö Talentum aloittaa koko henkilökuntaa koskevat yhteistoimintaneuvottelut. Tavoitteena on alentaa kustannuksia noin 35-45 henkilön työkustannusta vastaavalla määrällä, kertoo toimitusjohtaja Juha Blomster. Talentumilla on 330 työntekijää.

Henkilökustannuksia on Blomsterin mukaan tarkoitus alentaa irtisanomisilla, määräaikaisia työsuhteita vähentämällä ja toteuttamalla eläkejärjestelyjä. Toimenpiteiden tarkoituksena on varmistaa yhtiön kilpailukyky ja riittävä kannattavuus nykyisessä markkinatilanteessa, sanoi Blomster.

Talentumin tavoitteena on päästä täysimääräisiin vähennyksiin ensi vuoden alussa. Henkilöstön vähentymisestä aiheutuvat kulut kirjataan kokonaisuudessaan vuoden 2006 viimeisen neljänneksen kuluiksi.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme