Mainos
Mainos

Tallink-konserni aikoo listautua myös Helsingin pörssiin: "Suomi on yksi Tallink-konsernin tärkeimmistä kotimarkkinoista"

Tallink-konserni (AS Tallink Grupp) on tänään ilmoittanut Tallinnan pörssiin aikovansa tehdä toissijaisen listautumisen Helsingin pörssiin.

Listautumisen ajankohta vahvistuu valmistelujen aikana, mutta sen arvioidaan tapahtuvan alkusyksystä 2018. Tallink-konsernin osakkeet pysyvät listattuna myös Tallinnan pörssissä.

– Jatkossa Tallink-konsernin osakkeet ovat helpommin sijoittajien saatavilla. Helsingin pörssi on luonteva valinta listautumiselle, koska Suomi on yksi Tallink-konsernin tärkeimmistä kotimarkkinoista, Tallink-konsernin toimitusjohtaja Paavo Nõgene sanoo.

– Listautumalla Helsingin pörssiin luomme sijoittajille lisämahdollisuuksia käydä kauppaa yhtiön osakkeilla. Jatkossa suomalaisilla ja Suomessa asuvilla sijoittajilla on mahdollisuus olla mukana Silja Line -brändin ja laajemmin koko Tallink-konsernin toiminnassa, Nõgene lisää.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme