Mainos
Mainos

Tallinnaan Baltian maiden suurin kauppakeskus

Baltian maiden suurimman kauppakeskuksen ensimmäinen rakennusvaihe on saatu päätökseen Tallinnassa. Noin 8 000 neliön suuruiset tilat avataan huomenna Rocca al Maren kaupunginosassa.

Kauppakeskuksen pääurakoijana kansainväliselle sijoittajaryhmälle on toiminut Lemminkäinen. Ensimmäinen vaihe käsittää 5 000 neliön suuruiset liiketilat ja 3 000 neliön tekniset tilat. Kokonaisuudessaan keskus tulee olemaan 33 500 neliön suuruinen eli suurin koko Baltian alueella. Se on Tallinnan ensimmäinen varsinainen automarket.

Kokonaisurakan hinta on noin 250 miljoonaa kruunua ja urakka jatkuu vielä ensi vuoden puolelle. Kauppakeskukseen sijoittuu Tallinnan kolmas ETK Maximarket-tavaratalo, joka on nopeasti kasvattanut markkinoitaan Virossa. Viime vuonna sen liikevaihto oli 330 miljoonaa kruunua. Tämän vuoden liikevaihdoksi ennustetaan 800 miljoonaa kruunua.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme