Mainos
Mainos

Talouslehti: Timo Soini on uhka maailmantaloudelle

Yhdysvaltalainen talouslehti Business Insider listaa perussuomalaisten puheenjohtajan Timo Soinin yhdeksi niistä ihmisistä, jotka ovat uhka maailmantaloudelle.

Soini on nostettu kolmentoista poliitikon ja mediavaikuttajan listalla sijalle seitsemän.

Business Insiderin listassa ykköspaikkaa pitää Saksan liittokansleri Angela Merkel. Ennen Soinia, sijalla kuusi, majailee Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama.

Lehden mukaan Soini on yksi Euroopan suurimmista euroskeptikoista ja vaikuttaa puolueineen merkittävästi Suomen suhtautumiseen velkakriisistä kärsivien euromaiden tukipaketteihin.

Artikkelissa siteerataan myös Soini viime vuonna kirjoittamaa ja The Wall Street Journalissa julkaistua artikkelia, jossa hän kyseenalaistaan tukipakettien merkityksen.

Insiderin juttu alkaa toteamuksella, etteivät listalla olevat ihmiset ole pahoja tai yritä tahallisesti tuhota maailman talousrakenteita. Heidän toimiaan ohjaavat erilaiset taloudelliset ja kansalliset intressit.

Asiasta uutisoi Suomessa ensimmäisenä Iltalehti.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme