Mainos
Mainos

Taloussanomat: Käräjäoikeus esti Finncommin myynnin

Lentoyhtiö Finncommin mahdollinen myynti latvialaiselle AirBalticille estyy Helsingin käräjäoikeuden päätöksellä, kertoo Taloussanomat. Verkkolehden mukaan lentoyhtiö Finnair pyysi oikeutta puuttumaan Finncommin mahdollisiin myyntiaikeisiin.

Latvialaisen AirBaltic-lentoyhtiön on kerrottu havittelevan Finncommia. Taloussanomien mukaan oikeuden väliaikainen päätös muun muassa kieltää Finncommin pääosakkaita myymästä tai luovuttamasta osakkeitaan muille kuin toisille pääosakkaille tai Finnairille, kunnes "pääasia on lainvoimaisesti ratkaistu".

Finnair ja Finncomm ovat kiistelleet keskenään siitä, onko Finnairilla etuosto-oikeus Finncommiin. Seinäjokelainen Finncomm on yksityisessä omistuksessa oleva lentoyhtiö. Sillä on tiivistä yhteistyötä Finnairin kanssa koti- ja ulkomaan lentoliikenteessä.

Finncommin toimitusjohtaja Juhani Pakari kiistää Taloussanomien haastattelussa, että yhtiöt olisivat sopineet etuosto-oikeudesta.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme