Mainos
Mainos

Talvivaara alentaa hallituksen palkkioita – lähtee Lontoon pörssistä

Yrityssaneeraukseen pyrkivä kaivosyhtiö Talvivaara aikoo alentaa tuntuvasti hallitusten jäsenten palkkioita. Yhtiö aikoo myös lopettaa listauksensa Lontoon pörssissä, jossa sen osakkeella on käyty kauppaa vuodesta 2007 alkaen. Helsingin pörssiin Talvivaara listattiin vasta 2009.

Talvivaaran yhtiökokouskutsun mukaan yhtiön hallituksen puheenjohtajan vuosipalkkio laskisi 120000 eurosta 84000 euroon. Varapuheenjohtajan korvaus laskisi 69000 eurosta 48000 euroon ja jäsenten 48000:sta 33500 euroon. 

Palkkioista ja listauksesta päättää Talvivaaran yhtiökokous, joka pidetään Sotkamossa kesäkuun puolivälissä. Yhtiökokoukselle esitetään myös, että se päättäisi enintään runsaan 190 miljoonan uuden osakkeen maksuttomasta osakeannista yhtiölle.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot