Mainos
Mainos

Talvivaara palkkaa noin 120 uutta työntekijää

Talvivaara Sotkamo Oy:n konkurssipesä aikoo palkata kaivokselle yhteensä noin 120 uutta työntekijää.

Lisäväkeä tarvitaan, sillä konkurssipesä kertoo valmistelevansa louhinnan aloittamista ympäristöturvallisuuden ylläpitämiseksi ja kaivoksen säilyttämiseksi myyntikuntoisena. Louhinta on tarkoitus aloittaa syyskuun alussa.

Konkurssipesän mukaan kaivokselle on tarkoitus rekrytoida kaivosteollisuuden työntekijöitä, asiantuntijoita ja esimiehiä erityisesti kunnossapidon ja louhinnan tehtäviin. Uusille työntekijöille tarjotaan toistaiseksi voimassaolevia työsopimuksia.

Rekrytointi-ilmoitukset julkaistaan viikonlopun aikana. Tavoitteena on, että uudet työntekijät pääsevät aloittamaan työnsä vielä kesän ja alkusyksyn aikana. Jos rekrytoinnit onnistuvat suunnitelmien mukaan, konkurssipesän henkilöstömäärä nousee noin 540:een.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot