Mainos
Mainos

Talvivaara Sotkamo konkurssiin

Talvivaara Sotkamon rahoitusneuvotteluissa ei ole saatu toivottua tulosta. Yhtiö hakeutuu konkurssiin.  

Talvivaaran Kaivososakeyhtiö Oyj on hakenut ratkaisua sekä lyhyen että pitkän aikavälin rahoitukseensa. Talvivaara Sotkamo on Talvivaara Oy:n tytäryhtiö.

Rahoitusneuvottelut tärkeimpien sidosryhmien, mahdollisten uusien sijoittajien ja Suomen valtion kanssa ovat jatkuneet intensiivisesti viime kuukausina, yhtiö kertoo tiedotteessaan.

Yhtiö kertoo saaneensa tietoja, joiden seurauksena lyhyen aikavälin rahoitusta välittömiin käyttöpääomatarpeisiin ei ole saatavissa vaaditussa aikataulussa. Tämän vuoksi myöskään pidemmän aikavälin rahoitusneuvotteluja ei kyetä saattamaan päätöksen.

Talvivaara Sotkamo on hallituksensa päätöksellä ja saneerausohjelman selvittäjän suostumuksella päättänyt hakeutua konkurssiin.

Konkurssihakemus on määrä jättää tänään.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot