Mainos
Mainos

Talvivaaran kohtalo äänestyksessä

Espoon käräjäoikeus on antanut päätöksen, jonka mukaan kaivosyhtiö Talvivaaran velkojat voivat tukea tai vastustaa saneerausohjelmaehdotusta.

Ehdotuksen hyväksyminen vaatii, että riittävä määrä velkojia antaa sille tukensa. Ilman puoltavia ääniä saneerausohjelmaa ei voida vahvistaa, mikä todennäköisesti johtaisi yhtiön konkurssiin.

Velkojien äänestys päättyy toukokuun alkupäivinä.

Talvivaaran Kaivososakeyhtiö ja sen tytäryhtiö Talvivaara Sotkamo jättivät yrityssaneeraushakemuksen Espoon käräjäoikeudelle marraskuussa 2013. Talvivaara Sotkamo asetettiin konkurssiin sen omasta hakemuksesta marraskuussa 2014. Saneerausmenettelyssä oleva emoyhtiö on pyrkinyt jatkamaan toimintaansa.  

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot