Mainos
Mainos

Talvivaaran Perä: Useita rahoitusneuvotteluita käynnissä

Talvivaaran toimitusjohtaja Pekka Perä toivoo, että saneerausehdotus parantaa yhtiön mahdollisuutta saada uutta rahoitusta.

Selvitysmiehen tänään jättämä saneerausehdotus leikkaisi voimakkaasti yhtiön velkoja.

Edellytykset neuvotteluiden jatkamiselle ovat Perän mukaan hyvät. Saneerausehdotus selventää hänen mukaansa tilannetta, koska lainanantajilla on sen myötä parempi käsitys yhtiön taseesta.

Perä kertoo, että rahoitusneuvotteluita käydään monien tahojen kanssa.

Työntekijät tyytyväisiä

Talvivaaran työntekijät ovat tyytyväisiä saneerausmenettelyn etenemiseen. Pääluottamusmies Jukka Vetolan mukaan henkilökunta oli pelännyt konkurssia.

Työntekijät toivovat, että valtio omalla panoksellaan edistäisi yhtiön rahoituksen järjestymistä. Työntekijät muistuttavat kaivoksen olevan aluepoliittisesti tärkeä.  

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot