Mainos
Mainos

Talvivaaran kaivosyhtiö yrityssaneeraukseen

Kaivosyhtiö Talvivaara on päässyt toisen yrityksensä osalta yrityssaneeraukseen.

Oikeus antoi tänään päätöksensä Talvivaaran Kaivososakeyhtiö Oyj:n saneerausmenettelyn käynnistämisestä. Sen sijaan Talvivaara Sotkamo Oy:n osalta yrityssaneeraushakemus on yhä kesken. 

Kaivosyhtiö Talvivaaralle on myönnetty 18. joulukuuta asti aikaa täydentää yrityssaneeraushakemustaan Talvivaara Sotkamo Oy:n osalta. 

Tiistaina käräjäoikeus ilmoitti, että yksi yrityssaneerausta puoltaneista velkojista, metalliyhtiö Nyrstar, perui puoltonsa. Yhtiön mukaan on mahdollista, ettei saneerauksella ole riittävää velkojien tukea. 

Kaivososakeyhtiön yrityssaneerauksen selvittäjäksi käräjäoikeus määräsi asianajaja Pekka Jaatisen. 

Talvivaaran Kaivososakeyhtiö Oyj ja Talvivaara Sotkamo Oy jättivät marraskuussa yrityssaneeraushakemukset Espoon käräjäoikeuteen. 


Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot