Mainos
Mainos

Tamro osti liettualaisen apteekkiketjun

UAB Tamro ostaa liettualaisen Ramuciu Vaistine -apteekkiketjun. Yhtiö julkisti Liettuan kilpailuviraston jo hyväksymän kaupan maanantaina. Ostettuun ketjuun kuuluu 18 apteekkia Kaunasin alueella.

-Ramuciu Vaistine toimittaa lisäksi lääkkeitä 238 terveysasemalle ja lääkejakelua harjoittavalle lääkärille Liettuassa. Tässä liiketoiminnassa yhtiöllä on 20 prosentin markkinaosuus, kerrottiin Tamrosta.

Kauppa vahvistaa Tamron asemaa Liettuan lääkemarkkinoilla. Tamrolla on tällä hetkellä 21 prosentin osuus Liettuan lääkkeiden tukkumyynnistä. Kaunasissa Tamrolla on ennestään viisi apteekkia.

Tamro on Pohjoismaiden johtava lääketukkukauppa, jolla on apteekkitoimintaa Liettuassa, Latviassa, Virossa ja Norjassa. Pohjoismaiden ja Baltian lisäksi konserni toimii vähemmistöosuuden kautta Venäjällä. Tamron liikevaihto on noin 4,4 miljardia euroa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme