Mainos
Mainos

Tamrolle uusi konsernijohtaja

Tamro Oyj:n uudeksi konsernijohtajaksi on nimitetty Tamron Norjan-toimitusjohtaja Jo Langmoen. Samalla Tamron hallitus hyväksyi entisen konsernijohtajan Pauli Kulvikin eron.

Jo Langmoen on 52-vuotias norjalainen diplomi-insinööri. Hän tuli Tamro Norjan toimitusjohtajaksi joulukuussa 2000. Tamron mukaan Langmoen on onnistunut kääntämään tappiollisen tukkutoiminnan kannattavaksi niin, että Norjan tukkutoiminta on tänä vuonna voitollinen. Ennen Tamroon siirtymistään Langmoen oli mm. Jordan AS:n konsernijohtaja ja Elopak AS:n varatoimitusjohtaja.

Langmoenin nimitys on selvä askel Tamron johdonmukaisessa pitkän aikavälin strategiassa saavuttaa kustannusjohtajuus Pohjoismaissa ja keskittyä asiakaslähtöisyyteen, sanoo konsernin hallituksen puheenjohtaja Bernd Scheifele.

Tamro-konsernin ylimmän johdon muodostavat nyt konsernijohtaja Jo Langmoen, logistiikkajohtaja Stefan Pflug ja talousjohtaja Pekka Laitasalo.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme