Mainos
Mainos

Tanskanen toivoo Osuuspankkien yhdistymistä

Pääjohtaja Antti Tanskanen toivoo pankkikriisin takia eronneiden paikallisosuuspankkien palaavan takaisin emoryhmään. Tanskanen sanoo Väli-Suomen sanomalehtien haastattelussa, että pankkien eron syytä ei enää ole olemassa.

- Ero harmittaa edelleen. Itsestään selvää on, että jos koivunlehtipankit haluaisivat palata emoryhmään, ne olisivat sydämellisesti tervetulleita. Meidän puolellamme ei ole mitään esteitä, Tanskanen sanoo.

Ylen televisiouutisten mukaan paikallisosuuspankit kuitenkin torjuvat yhä ajatuksen paluusta Osuuspankkiryhmään, koska ne katsovat Osuuspankkiryhmän kaventaneen liikaa yksittäisen paikallisosuuspankin itsemääräämisvaltaa.

Paikallisosuuspankkiryhmä perustettiin vuonna 1997, ja siinä on yli 40 pankkia. Osuuspankkiryhmään puolestaan kuuluu 244 itsenäistä osuuspankkia ja ryhmän lakisääteinen keskusyhteisö Osuuspankkikeskus.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme