Mainos
Mainos

Tapiola ja Duodecim Turkistuottajien suuromistajia

Turkistuottajat Oyj:n osakkeenomistajat ovat viime aikoina voineet hykerrellä tyytyväisinä, sillä yhtiön pörssikurssi osoittaa vuoden takaisesta noin 80 prosentin nousukäyrää.

Yhtiön hyvän tuloksen taustalla ovat voimakkaasti kasvaneen kysynnän lisäksi myös minkin- ja ketunnahkojen hintatason selvä vahvistuminen. Esimerkiksi ketunnahkojen hinta on lähes tuplaantunut edellisvuoden luvuista.

Turkistuottajien osakkeenomistajina on runsaasti alan yrittäjiä. Suurin osakkeenomistaja on Suomen Turkiseläinten Kasvattajain Liitto.

Myös monet muista yhteyksistä tutut tahot ovat satsanneet euroja yhtiön osakkeeseen. Esimerkiksi vakuutusyhtiö Tapiola on omistamallaan 80 000 osakkeella Turkistuottajat Oyj:n seitsemänneksi suurin omistaja.

Myös lääkäreiden ammattitaidon kehittämiseen tähtäävä Suomalainen Lääkäriseura Duodecim omistaa useita tuhansia yhtiön osakkeita.

Katso Hanna Takalan juttu (45 minuuttia 23.2.2011)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme