Mainos
Mainos

Tasokaluste laajeni mattokauppaan

Marraskuussa syntyneen Vepsäläinen-Tasokaluste -konsernin tarkoitus on laajentaa mattokauppaa valtakunnalliseksi.

Huonekaluketju Tasokaluste on ostanut mattokauppaan erikoistuneen Toivematto-ketjun. Toivematolla on seitsemän myymälää, ja se on toiminut jo aiemmin Tasokalusteen tiloissa pääkaupunkiseudulla.

Marraskuussa syntyneen Vepsäläinen-Tasokaluste -konsernin tarkoitus on laajentaa mattokaupat muihinkin myymälöihinsä, jolloin mattokauppa kasvaa valtakunnalliseksi.

-Tällä yrityskaupalla saamme alan parasta osaamista, Vepsäläisen ja Tasokalusteen pääomistaja ja toimitusjohtaja Mauri Ikola perusteli Toivematon hankintaa.

Toivematon toimitusjohtaja Tapani Eloranta tulee Tasokalusteeseen vähemmistöomistajaksi. Hän jatkaa konsernin palveluksessa mattoliiketoiminnan vetäjänä.

Ikola osti marraskuussa Vepsäläisen osake-enemmistön. Vepsäläinen puolestaan hankki 80 prosenttia Tasokalusteesta. Konserni on asettanut tavoitteekseen nousta huonekalukaupan markkinajohtajaksi vuoteen 2008 mennessä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme