Mainos
Mainos

Tästä miehestä tulisi Talvivaaran johtaja yrityskaupassa

Mikäli Talvivaara myydään brittiläiselle Audley Capital Advisorsille, saa Talvivaara uudeksi johtajakseen John MacKenzien.

McKenziellä on vahva tausta kaivosliiketoiminnan parissa. Hän on vastannut aiemmin Anglo American -kaivosyhtiön kupariliiketoiminnasta. Sitä ennen hän vastasi saman yhtiön sinkkiliiketoiminnasta sekä toimi nikkelikaivoksen ja käsittelylaitoksen toimitusjohtajana. 

MacKenzie on opiskellut muun muassa johannesburgilaisessa Witwatersrandin yliopistossa kaivosteollisuutta ja myöhemmin myös Harvardin yliopistossa taloutta. 

Tänään kerrottiin, että Talvivaaralle on löytynyt ostaja.  Brittiläinen yritysjärjestelyihin erikoistunut sijoitusyhtiö Audley Capital Advisors on solminut ehdollisen sopimuksen Talvivaara Sotkamo Oy:n liiketoiminnan ostamisesta sen konkurssipesältä.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot