Mainos
Mainos

Telialla asiakaskato Suomessa

Suomen Telia on menettänyt runsaasti matkapuhelinasiakkaitaan huhtikuusta lähtien.

Taloussanomien mukaan Telia on menettänyt noin 36 000 asiakasta, kun kilpailevat operaattorit ovat samaan aikaan saaneet kukin kymmeniätuhansia uusia liittymiä.

Eniten on kasvanut maakuntien operaattoreiden omistama DNA, joka on markkinaosuudeltaan jo Teliaa suurempi. Lehden mukaan matkapuhelimien liittymätiedot perustuvat nettihakupalvelu Numeronetin lukuihin, joissa eivät ole mukana salaiset numerot eivätkä etukäteen maksetut liittymät.

Taloussanomissa Suomen Telian myynti- ja markkinointijohtaja Staffan Blom sanoo, että yhtiö menetti kesäisen sim-korttijupakan takia vain 10 000 liittymää. Hänen mukaansa Telian liittymäkanta on kasvanut kesän jälkeen 15 000:lla 247 000:een.

Telia on kinastellut kilpailijansa Radiolinjan kanssa siitä lähtien, kun ruotsalaisomisteinen Telia lopetti verkkovierailut Radiolinjan verkossa ja siirtyi Suomen 2G.n asiakkaaksi. Telia lähetti asiakkailleen kirjeen, jossa kehotettiin vaihtamaan matkapuhelimen sim-kortti uuteen.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme