Mainos
Mainos

Telialta yt-ilmoitus – jopa 110 tehtävää päättyy

Telia aloittaa yt-neuvottelut, jotka koskevat yhteensä 700:aa tehtävää. Teleoperaattorin mukaan kyse on ennen kaikkea tehtävien siirroista ja uusien yksiköiden rakentamisesta.

Telian mukaan muutokset voivat johtaa enintään 110 tehtävän päättymiseen, mutta henkilöstövähennysten ennakoidaan jäävän tätä pienemmiksi uusien tehtävien myötä.

Telian Hämeenlinnassa ja Kuopiossa sijaitsevia toimistotehtäviä suunnitellaan lopetettavaksi. Yhtiön tavoitteena on tarjota suurimmalle osalle tehtävien haltijoista töitä toiselta paikkakunnalta. Telian myyntipisteet ja tytäryhtiö Data-Info jatkavat myös näissä kaupungeissa.

Yhtiön mukaan muutoksilla tavoitellaan entistä selkeämmin johdettavaa ja tehokkaampaa toimintamallia muun muassa tuotekehityksessä, markkinoinnissa ja asiakaspalveluyksikön tukitoiminnoissa.

Telialla oli Suomessa vuoden 2016 lopussa 3 300 työntekijää.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot