Mainos
Mainos

Telian edustajat kiertueelle

Telian edustajat pyrkivät vakuuttamaan sijoittajia Sonera-fuusion eduista ensi viikolla järjestettävällä markkinointikiertueella. Telian edustajan mukaan roadshow oli tarkoitus järjestää heti fuusion julkistamisen jälkeen, mutta sitä lykättiin pääsiäisen vuoksi.

- Menemme Lontooseen torstaina, Helsinkiin perjantaina ja Tukholmassa olemme seuraavan viikon maanantaina, Telian edustaja Jan Johansson sanoi.

Telian mukaan markkinointikierros ei johdu siitä, että Telian kurssi painui Tukholman pörssissä fuusiouutisen jälkeen 11 prosenttia alaspäin, vaan se olisi järjestetty fuusion vuoksi joka tapauksessa.

Torstaina kurssi kääntyi pieneen nousuun ja oli iltapäivällä kolmisen prosenttia plussalla. Johansson ei torstaina vielä osannut sanoa, ketkä Telian johtohenkilöistä osallistuvat kiertueen tilaisuuksiin tai onko myös Soneran johtoa mukana.

(MTV3-STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme