Mainos
Mainos

TeliaSonera aloittaa neuvottelut ulkomaanmatkapuhelujen hinnoista

Hinnoittelu pitäisi TeliaSoneran mielestä ratkaista alan itsesääntelyn avulla. EU:n komissio on esittänyt matkapuhelujen hintojen yhtenäistämistä ja alentamista.

TeliaSonera aloittaa neuvottelut suurten eurooppalaisten matkapuhelinoperaattoreiden kanssa alentaakseen matkapuhelimien käyttäjien ulkomaanpuhelujen hintoja, kertoo yhtiö. Neuvottelujen aloittamisen syynä on EU:n komission esitys matkapuhelujen hintojen yhtenäistämiseksi ja alentamiseksi.

Verkkovierailujen hinnoittelu pitäisi TeliaSoneran mielestä ratkaista alan itsesääntelyn avulla. Operaattorit ovat nyt sekä halukkaita että kykeneviä puuttumaan asiaan, mistä on viime viikkoina nähty todisteita, sanoo johtaja Terje Christoffersen.

TeliaSonera toivoo Christoffersenin mukaan komission hyväksyvän, että tukkuhintoja laskettaisiin asteittain vuosi kerrallaan, jotta ala ehtisi sopeutua uuteen hintatasoon.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme