Mainos
Mainos

TeliaSonera Espanjan markkinoille

Operaattori ryntää Espanjan houkutteleville markkinoille kolmannen sukupolven verkolla.

TeliaSonera aloittaa matkaviestintoiminnan Espanjassa ostettuaan osake-enemmistön espanjalaisesta Xfera Msviles -operaattorista. TeliaSoneran toimitusjohtaja Anders Igel perustelee kauppaa sillä, että Espanjan matkapuhelinmarkkinat ovat hyvin houkuttelevia. Hän ei halunnut kertoa, millaista markkinaosuutta yhtiö tavoittelee Espanjassa.

TeliaSonera ilmoitti myöhään keskiviikkoiltana, että se on ostanut enemmistöosuuden Xferasta. Ruotsalaisyhtiö on jo aiemmin omistanut 17 prosenttia Xferasta, ja kauppa nostaa sen osuuden 80 prosenttiin.

Espanjassa toimii jo kolme vakiintunutta operaattoria. TeliaSoneran tarkoitus on hyökätä Espanjaan kolmannen sukupolven verkolla, johon Xferalla on toimilupa.

Igel vihjaili tiedotustilaisuudessa yritysostojen jatkuvan, jos "jotakin houkuttelevaa" ilmaantuu. Igeliä on arvostelu varovaisuudesta TeliaSoneran laajentamisessa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme