Mainos
Mainos

TeliaSoneran pomot luopuvat bonuksistaan - palkka nousee

Ruotsalaisen teleyhtiö TeliaSoneran johtoryhmä luopuu kiistellyistä bonuksista. Yhtiö kertoo, että vastineeksi johtajien peruspalkkoja korotetaan 30 prosenttia. Muuttuvat palkanosat olivat aiemmin enintään 50 prosenttia peruspalkasta.

Yhtiön suuromistaja Ruotsin valtio on arvostellut ankarasti TeliaSoneran ja muiden suuryritysten palkitsemiskäytäntöjä.

Muutos koskee seitsemää TeliaSoneran johtajaa. Palkkausehdot on neuvoteltu uusiksi, mikä juontuu yhtiökokouksen tekemästä johdon palkka- ja palkkio-ohjeita koskevasta päätöksestä.

- Olen tyytyväinen siihen, että hallitus ja johtoryhmä ovat saaneet yhtiökokouksen päätöksestä syntyneen tilanteen ratkaistua rakentavalla tavalla, sanoo TeliaSoneran hallituksen puheenjohtaja Anders Narvinger.

- Saimme neuvoteltua sopimuksen, jonka kaikki asianosaiset voivat hyväksyä ja jonka TeliaSoneralle aiheuttamat kustannukset ovat pienemmät kuin vuotuinen muuttuva palkanosa on viime vuosina ollut. Tämä asia on nyt hoidettu, ja voimme keskittyä liiketoimintaan.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme